MANDARINSZÜRET - GYŐRI INDULÁSSAL

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

114 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel

MANDARINSZÜRET - GYŐRI INDULÁSSAL
Mandarinszüret a Neretva völgyében

Csoportos utazás autóbusszal, idegenvezetővel Győrből

Mostar – Neum – Dubrovnik Időpont: 2019. október 23-26. (4 nap / 3 éjszaka) A Horvátország és Bosznia-Hercegovina festői tájain kanyargó Neretva folyója hűs vizéről, képeslapra kívánkozó látképeiről és a partján fekvő Mostar elbűvölő városáról nevezetes többek között. Széles deltájának termékeny földje zamatos zöldségek és gyümölcsök táptalaja, a különleges mikroklímának köszönhetően évente mintegy 60 000 tonna mézédes, lédús mandarin terem itt. Fantasztikus kaland a Neretva-völgyi mandarinszüret, mely autentikus élményben részesíti az utazókat. A program során Neum, Mostar valamint a gyönyörű Dubrovnik tekinthető meg. Utazás: légkondicionált autóbusszal Fel- és leszállóhelyek: odaúton: Győr, Budapest hazaúton: Budapest, Győr Mandarinszüret a Neretva völgyében - autóbuszos kirándulás 1. nap Indulás Győrből, a Városháza térről hajnali órákban, folyamatos utazás Horvátországon keresztül Bosznia-Hercegovinába. Útközben látogatás a Neretva folyó völgyében fekvő varázslatos hangulatú városban, Mostarban. A városnéző séta során a Ferences templom, az új Öreg híd, a rézművesek utcája, Koski Mehmed pasa dzsámija és a Török ház tekinthető meg. Érkezés a neumi szálláshelyre a késő délutáni órákban (3 éj), vacsora. Mandarinszüret a Neretva völgyében - autóbuszos kirándulás 2. nap Reggeli után szabadidős program vagy kirándulás Dubrovnikba. Dubrovnik a Földközi-tenger térségének műemlékekben egyik leggazdagabb városa. A hatalmas falakkal körülvett óváros sikátorai, középkori épületei, templomai, kolostorai igazi csemegét jelentenek. A várfalakról az óváros, az erődrendszer, a tenger és a környező szigetek legkülönbözőbb panorámájában gyönyörködhetünk. Városnézés helyi vezetővel, majd szabad program, amely keretén belül a várfal körbejárása mellett a libegő igénybevételére is lehetőség lesz. A kirándulás után visszatérés Neumba, szabad program, majd vacsora a hotelben. Mandarinszüret a Neretva völgyében - autóbuszos kirándulás 3. nap Reggeli után egésznapos program a Neretva-völgyben. Köszöntőital, aszalt gyümölcs kóstoló, majd részvétel a mandarinszüreten, ahonnan fejenként 3 kg gyümölcs ingyenesen elvihető. Szüret után utazás Metkovicba, fotózással egybekötött csónakázás a deltában egy tavon a házigazda birtokáig. Itt élőzenés autentikus ebéd következik itallal. Valamint vásárlási lehetőség a helyi termékek kínálatából. Délután pihenés, szabad program Neumban, majd vacsora a hotelben. Mandarinszüret a Neretva völgyében - autóbuszos kirándulás 4. nap Reggeli után hazaindulás. Folyamatos utazás Győrbe, érkezés a késő esti órákban. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! További részletekről érdeklődjék irodánkban! Győr, utazásszervező Kft. Bajcsy-Zsilinszky u. 52/b. Tel: +36-96-311-249 Mobil: +36-70-452-7136 E-mail: gyor@otptravel.hu Várjuk jelentkezését!

Az ár nem tartalmazza:

 • egyágyas felár (15 000,- Ft/fő)
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (2 240,- Ft/fő)
 • útlemondási biztosítás (a részvételi díj 2%-a)

Az ár tartalmazza:

 • utazás légkondicionált autóbusszal
 • 3 éjszakai szállás négycsillagos szállodákban
 • mandarinszüreten való részvétel a program szerint
 • svédasztalos félpanzió
 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára
 • üdülőhelyi illeték
 • városnézés Dubrovnikban és Mostarban
 • rádiós fülhallgató, amelynek segítségével az idegenvezető minden szavát kristálytisztán hallhatja

Szállás:

3 éjszakai szállás négycsillagos szállodákban

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.23 - 4 nap / 3 éj
114 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak