Hosszú hétvége Azerbajdzsánban

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 6 nap / 5 éj

 

 

115 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
6 nap / 5 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: városlátogatás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Hotel

Hosszú hétvége Azerbajdzsánban

Fedezze fel a Tűz országát!
Csodálja meg Baku fényeit este. Járja be az óvárost napközben és tekintse meg a XII. századi Szűz-Tornyot, valamint a XV. századi Sirváni sahok palotakomplexumát.Tegyen egy kirándulást az Absheroni félszigeten és tekintse meg a sziklamúzeumot. Látogasson el a tűzimádók templomához Ateshgahba és nézz meg, hogyan törnek föl a lángok a föld alól. Nyerjen betekintést az azeri konyhakultúrába, tanuljon meg pár fogást mesterszakácsok segítségével.

Jellemzői:

 

Időtartam: 6 nap /5 éjszaka

Utazás: Repülővel – közvetlen járattal Bakuba

Elhelyezés: 3*-os belvárosi szállodában.

Étkezés: Reggeli.

 

PROGRAM:

1. nap: Budapest-Baku

Késő esti indulás menetrendszerinti járattal Budapestről.

2. nap: Baku

Érkezés Bakuba a kora reggeli órákban. Transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása rögtön érkezés után. Szabadidő. 17:00 – Városnézés - Baku az esti fényekben. Vacsora egy helyi étteremben (benne van árban). Vacsora után transzfer a szállodába. Éjszaka Bakuban.

3. nap: Baku óvárosa

Reggeli szállodában. 10:00 - Baku városnézés. Icheri Seher, azaz Baku óvárosa a következő nevezetességekkel várja a látogatóit, mint a XII. századi Maiden Tower (Szűz-torony) és a XV. századi Sirváni sahok palotakomplexuma. Ebéd – fakultatív felár ellenében. Ebéd után kirándulás a Heydar Aliyev központba majd végigsétálunk Baku fősúgárútján. Fakultatív vacsora felár ellenében. Transzfer a szállodába. Éjszaka Bakuban.

4. nap: Absheron félsziget – fakultatív kirándulás

Reggeli a szállodábn. 10:00 – kirándulás az Absheron félszigetre. Gobusztán – a sziklamúzeum megtekintése. Ebéd – fakultatív felár ellenében. Ebéd után kirándulás Ateshgah – a tűzímádok templomához és Qalaba. Fakultatív vacsora felár ellenében. Transzfer a szállodába. Éjszaka Bakuban.

5. nap: Sárvulkán és Gasztrotúra – fakultatív programok

Reggeli a szállodában. Délelőtt ki lehet jutni a Bakutól kb 1 órára t            alálható sárvulkánokhoz. Délután egy helyi hangulatos nemzeti étteremben betekintést nyerhetnek az Azeri konyha fortélyaiba. Mesterszakácsok segítségével nem csak megkóstolhatóak az ételek, de részt is vehetnek az elkészítésükben. Egy igazi kaukázusi ebéddel zárjuk a programot. Este szabadidő a városban.

6. nap: Hazautazás 

Reggeli a szállódában( hideg csomag). Szobák elhagyása és transzfer a repülőtérre. Hazautazás menetrendszerinti járattal Budapestre a kor reggeli órákban.

 

A programok sorrendje a menetrendek és a múzeumok nyitva tartása miatt változhat. 

 

A részvételi díj tartalmazza: 5 éjszaka szállás reggelivel 2 ágyas szobában, repülőjegy nagy kézipoggyásszal, program leírás szerint, magyar nyelvű csoportkísérő a programokra. 

 

Fakultatív program:

Absheroni félsziget - 9 900 Ft/fő

Gasztrotúra – 15 900 Ft/fő  

Sárvulkánok - 8 000 Ft/fő

 

Külön fizetendő:
Fakultatív útlemondási biztosítás:   a részvételi díj 1,4 %-a
Fakultatív BBP biztosítás
Repülőtéri illeték+reptéri transzfer: 40 000,- Ft 
Vízumdíj: 8 000,- Ft

Fakultatív ebéd és vacsora felár Baku híres éttermeiben (3. és 4. nap) - 31 000 Ft/fő

Múzeumi belépőjegyek ( helyszínen fizetendő): kb 20 usd 

A program minimum 14 fő esetén indul.

Elhelyezés

3*-os belvárosi szállodában

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.09.29 - 6 nap / 5 éj
115 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak