Semmering - szánkózás, síelés vagy vonatozás

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

11 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Téli családi kikapcsolódás Ausztriában. Lenyűgöző alpesi környezetben töltünk egy csodálatos napot, ahol a szánkópálya vagy éppen a sípálya adja az aktív élményeket a kikapcsolódáshoz. Akik csak sétálnának egy kellemeset a téli ösvényeken azok is bátran velünk tarthatnak, hiszen lesz rá lehetőségük, sőt felszállhatnak az Unesco Világörökség részét képező híres vasútra is...

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Egyéni síút

Szállásleírás:


Szállás nélkül, Semmering

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

1. nap: Budapest, Semmering, Budapest

Találkozó 05:00-kor Budapesten, a Népligetbe, a Hell Miksa sétányon, a Planetárium táblánál. Bepakolás után indulás 05:15-kor Budapestről. Várhatóan a kora délelőtti órákban érkezünk Utunk első állomására, Gloggnitzba.

Érkezés után több lehetőségünk is lesz:

Gloggnitzban, ahol a Lindt csokoládégyár mintaboltjában finomabbnál finomabb csokoládék, desszertek kedvezményes áron történő vásárlására lesz lehetőség.

Azon kedves Utasainkat, akik elsődlegesen a síelés vagy élményszánkózás miatt csatlakoztak a csoporthoz, a 30 perces egészségügyi szünet és esetleges csokivásárlás után az autóbusz elszállítja a Zauberbergi vagy Stuhleck sípályákhoz, ahol az egész nap élvezhetik a síelés, snowboardozás örömeit.
Stuhleck sípályáit  Stájerország és Alsó-Ausztria határán találjuk, a Keleti-Alpok legnagyobb síterepe, 777 és 1783 méter között összesen 24 kilométernyi - 18 kilométer kék és 6 kilométer piros jelzésű - sípályán lehet csúszkálni, 10 felvonó működik, amiből négy modern üléses. hangulatos hütték vannak a pályák szélén, és kellemes tanulópályákon gyakorolhatnak a kezdők.  

Azon Utasaink, akik szeretnének a Semmeringi élményvasúon utazni velünk, a csokivásárlás után elsétálnak a kb. 400 m-re lévő vasútállomásra, felszállunk az UNESCO Világörökség részét képező híres Semmeringi vasútra. A körülbelül 40 perces utazás során lenyűgöző élményekben lesz részünk. A vasútvonal hossza összesen 41 km, 14 alagút, 11 vashíd és több mint 100 kőhíd és 16 viadukt színesíti ezt a lélegzetelállító vasútpályát. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes élmény az Alpok meseszép helyvonulatai közt utazni.

Autóbuszunk már ránk a vasútállomáson, és továbbutazunk a pár kilométerre fekvő Hirschenkogel hegyen található élményszánkó pályához, ill. sípályákhoz.

Egy igazán különleges élmény-szánkópálya várja a kicsiket és nagyokat. Különleges építmények, alagutak és fényhatások jellemzik a Zauberberg élmény szánkópályát. A szánkózás közben Siebenstein varázsló és Feuerzahn, a gonosz sárkány története “elevenedik” meg előttünk. A szánkópálya kiindulópontja a Zauberg kabinos felvonó hegyállomásán (1350 méter) található.

Remek síterep várja a síelőket Semmeringen, ahol 14 kilométer síelhető pálya nyújt igazán kellemes téli kikapcsolódásra alkalmas területet. Téli időszakban a teljes felületű hótakaró 25 hóágyú alkalmazása révén garantált. Természetesen a pálya minősége időjárás függő. 10 db legmodernebb lift várja a sielőket.
Pályák: könnyű 6,50 km, közepes 6,50 km, nehéz 1 km.


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: a vonat és felvonójegyek, szánkó és sípályák árát, az étkezést és a biztosítást.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (felár ellenében: fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Stuhleck síközpont árai 1 napos bérlet (tájékoztató jelleggel) – helyszínen fizetendő:
Felnőtt:        39,50 EUR
Junior        :    35 EUR (15-17 éves kor között).
Gyermek:        20,50 EUR (14 éves kor alatt)

Zauberberg síközpont árai (felvonó) – helyszínen fizetendő:
1 napos bérlet     Felnőtt: 37 EUR
Junior/Senior:    33,50 EUR (15-17 éves kor között, 60 éves kor felett).
Gyermek:        19,50 EUR (6-14 éves kor között)

Bérlet 11 óra után:    Felnőtt: 30 EUR
Junior/Senior:     27 EUR
Gyermek:        16 EUR

Szánkózás árai – helyszínen fizetendő:
4 lecsúszás
Felnőtt:        34 EUR
Junior/Senior:    30 EUR (15-17) és (60 évestől)
Gyermek:       24 EUR (6-14 éves kor között)
Szánkóbérlés:     6,50 EUR/nap

A bérletek árából a nap végén 2 Eurót visszatérítenek, ha a kártyát a pénztárnál, vagy a mellette található automatánál leadjuk.

Felszerelés mindegyik programhoz bérelhető a helyszínen.

Pénzügy: Vonatjegy: kb. 10 Euro/fő. Költőpénzt kérjük Euroban magukkal hozni, mert útközben pénzváltásra nincs lehetőség. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

Biztosítás: Ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

További felszállási lehetőségeket a Súgóban talál.

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.02.24 - 1 nap / 0 éj
11 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak