Familypark - Ausztria legnagyobb szabadidőparkja

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

Töltsön egy felejthetetlen napot családjával Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában, a Familyparkban!

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Élménypark

Szállásleírás:


Ruszt, Szálláshely nélkül

Szállás: Autóbusz

Egyéb szolgáltatások:
Autóbusz

Programleírás:

Töltsön egy felejthetetlen napot családjával Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában, a Familyparkban!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Familypark. A Rusti-dombvidék szívében, a Fertő tótól és a tó partján fekvő Rust településétől mindössze néhány kilométernyire terül el a Familypark, amely összesen 145 000 négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára. A négy tematikus részlegen – Élményvár, Meseerdő, Falusi gazdaság és Kalandsziget – minden megtalálható, ami különlegessé tesz egy szabadidőparkot.

Izgalmas kalandok és a száguldás öröme

A bátrabbak kipróbálhatják a hatalmas tölgyfák között kanyargó Patkánymalom családi hullámvasutat kínálta izgalmas száguldást vagy tehetnek egy kört Leonardo repülő szerkezetével, 20 méterrel a föld felett. Valamivel nyugodtabb repülésben lehet részünk az Almakörhintán, a Római toronyból pedig nagyszerű, 360 fokos kilátás tárul elénk a Fertő tóra és a környező dombvidékre.

Attrakciók a legkisebbeknek

Az apróságokat is igazán változatos kínálat várja a szabadidőparkban. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen utazhatnak a gyermekvasúton vagy felfedezhetik a Falusi gazdaságot a traktorral. A gyermekek körében különösen nagy népszerűségnek örvendenek a Familypark háziállatai. Az állatsimogatóban és Mizzi néni farmján kecskéket és bárányokat figyelhetnek meg, illetve simogathatnak az érdeklődők.

 

Újdonság 2016-ban

Másszatok fel a Varjúfészekbe, majd irány lefelé a 40 méter hosszú csúszdán, Mizzi néni kíváncsi kecskéi mellett. A Manóstég lábánál pedig néhány zöld levelibéka lelt új otthonra. A legkisebbek ezek hátán is tehetnek pár kört a tóparton.

 

Program:

Szombat reggel találkozás 06:00 órakor Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben), majd 06:15-kor utazás az ausztriai Familyparkhoz autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 1 alkalommal tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.
10 óra körül érkezés a Familyparkhoz. Belépők átvétele után szabadprogram, majd a csoportkísérő által megadott helyen és időben találkozó (kb. 17:30 kor). Hazaindulás, majd érkezés 22:00 óra körül Budapestre.

 

További felszállási lehetőségeket a Súgóban talál.

Belépődíj / Napijegy: 6 900 Ft/fő (3-99 éves kor között).

3 éves kor alatt és 3-14 éves kor között születésnaposoknak ingyenes a belépés.

 

Életkort igazoló útlevél vagy személyi igazolvány szükséges az ingyenesség igénybe vételéhez.

A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden témavilágát illetően. Néhány további játék, mint a vizes ágyú, Mini Go Carts, illetve az automaták zsetonokkal működnek, melyeket külön kell megvásárolni.

A belépődíj fizetése irodánkban nem kötelező, de javasolt, mivel irodánk csak az előzetesen befizetett jegyeket tudja garantálni. Ellenkező esetben a belépőjegy vásárlást a helyszínen egyénileg kell megoldani, irodánk nem tud felelősséget vállalni azért, ha ott erre egy esetleges teltház miatt nem lesz lehetőség!

 

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő

Foglalás (szerződéskötés után), az utazás nem lemondható, névmódosításra van lehetőség (3 nappal indulás előtti napig) módosítási díj ellenében (2 500 Ft/név).

 

Külön köthető: BBP biztosítás: 660 Ft/fő/nap-tól, útlemondás biztosítás: 1%.

 

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
A programok időrendi sorrendje változhat.

Képek/Bilden: Copyright FamilyPark

 

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak