Húsvéti csokinyuszi Ausztriából és vásárlás Parndo

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

Vásárlás az ausztriai Parndorfban és Hauswirth csokigyár látogatás…

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Szállás nélkül, Parndorf

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

Reggel 06.45-kor indulunk Budapestről. Találkozó 06.35-kor Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Folyamatos utazás Ausztriába, ahol elsőnek a Hauswirth család által alapított csokigyárat keressük föl. Id. Franz Hauswirth 1949-ben a bécsi Gablenz utcában nyitotta meg cukrászdáját, a mai Hauswirth vállalat elődjét. A klasszikus cukrásztermékek mellett rövidesen csokoládéfigurák gyártásába is kezdett, melyeket más cukrászdáknak is szállított. A csokinyulak és mikulások az ebben az időben megjelenő szupermarketeket is a cég ügyfeleivé tették. A folyamatos fejlődés miatt idővel ez az üzem is kicsinek bizonyult, így a 60-as évek elején id. Franz Hauswirth szülőfalujába, a burgenlandi Kittsee-be helyezte át a termelést. Itt lehetőségünk lesz csokit kóstolni illetve vásárolni is. A burgenlandi Kittsee-ből Pandorf felé vesszük az irányt. Több, mint 100 bolt vár bennünket, ahol az ékszerektől a divat és sportruházatig kedvünkre vásárolhatunk egészen a délutáni órákig. Budapestre 17 órakor indulunk vissza, ahova az esti órákban érkezünk.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a csoportkísérőt.

Az alapár nem tartalmazza: az étkezést, a biztosítást és a foglalási/regisztrációs díjat.

Utazás: autóbusszal, melyet gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Létszám: 32-45 fő.

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Felszállási lehetőség:

Vidéki felszállási lehetőségeinkről a Súgónkban tájékozódhat.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
A programok időrendi sorrendje változhat.

 

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak