Kirándulás az Osztrák Dunakanyarban hajókázással

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

15 990 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
Az összes hely elkelt
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Lenyűgöző egynapos utazásra hívunk, ahol az UNESCO Világörökségek határozzák meg a napunkat. Meglátogatjuk a híres apátságot Melkben, ami még Umberto Eccot is megihlette, majd egy lenyűgöző hajót vár ránk, mely alatt a Wachau kultúrtájjal ismerkedhetünk…

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás
Típus: Kaland

Szállásleírás:


Szállás nélkül, Melk

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

1. nap: Budapest, Melk, Krems (sétahajóval), Budapest

Korán reggel 05.45-kor indulunk Budapestről. Találkozó 05.35-kor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál . Folyamatos utazás Ausztria felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg. A kora délelőtti órákban érkezünk az alsó-ausztriai Melkbe, ahol az első programpontunk az UNESCO világörökségi listáján is szereplő világhírű apátság megtekintése. Tárlatvezetéssel járjuk be és kapunk bepillantást a ma is működő apátság és iskola életébe. A programunk befejezése után sétahajóval Krems városába utazunk. A Wachau kultúrtáj, melynek a keleti részét érintjük 2000 óta szintén az UNESCO Világörökség részét képezi. A hajóról gyönyörű kilátás tárul elénk, szőlőkkel borított hegyoldalak, meredek sziklafalak illetve hangulatos várromok vesznek bennünket körül a folyó mindkét oldalán. Közel másfél órás hajózást követően érkezünk Ausztria egyik legrégebbi településére, Kremsbe. Itt szabad program következik, így mindenki kedvére töltheti el az időt késő délutánig, mikor búcsút veszünk Ausztriától és megkezdjük a hazautazásunk. Budapestre várhatóan a késő esti/éjszakai órákban érkezünk.

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát (kb. 39 Euró/fő, Melki Apátság, hajókázás), az étkezést, a biztosítást.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz (0,5 Euró, 1 Euró). A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Időjárás: Évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: a belépők (Melki apátság kb. 14 euró/fő, hajózás kb. 25 euró/fő) mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

 

További felszállási lehetőségeket a Súgóban talál.

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adják meg). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Az utasok neve visszaigazolás után maximum indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500,-Ft/fős díj ellenében.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

 

A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

A programok időrendi sorrendje változhat.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.09.22 - 1 nap / 0 éj
15 990Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak