DÜRER, CARAVAGGIO ÉS BERNINI - MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ KÍSÉRETÉBEN

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

18 600 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel

DÜRER, CARAVAGGIO ÉS BERNINI - MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ KÍSÉRETÉBEN
Könnyed hangvételű, szakértő vezetéssel tekintjük meg az osztrák fővárosban látható két legfőbb időszaki kiállítást, Dürer és az olasz barokk két fő képviselőjének, Caravaggionak és Bernininek a művészete közelebb kerül hozzánk. Időpont: 2019. október 26. (szombat) Bécs megunhatatlanul sok kincset rejt, ám ez az őszi-téli szezon két különleges időszaki kiállítást is tartogat. Az Albertina szeptemberben nyitó tárlata különleges lehetőséget kínál Dürernek a korai humanizmus által meghatározott gondolkodásmódja megértéséhez. A mester munkásságába és műhelyének működésébe az intézmény birtokában lévő, világszerte legnagyobb Dürer-gyűjtemény enged betekintést, amely a kiállítás alkalmából jelentős nemzetközi kölcsönzésekkel egészül ki. Kép forrása: www.albertina.at A Kunsthistorisches Museum kereken 60 főművel, köztük festményekkel és szobrokkal idézi meg a 17. század elején kialakult barokk korszakot, amelynek művészete forradalmian újnak hatott akkoriban a szent városban, Rómában a szenvedélyességet, a mozdulatokat erős színekkel, teátrálisan bemutató drámai ábrázolással. A korszak legkiemelkedőbb alkotója kétségtelenül Caravaggio és Bernini. A kiállítás a festmények és a szobrok együttes bemutatásán keresztül új szempontokat kíván adni e korszak művészetének megismeréséhez. Kép forrása: www.khm.at A szakértő: Albrecht Zsófia, aki a művészettörténet mellett cseh nyelv és irodalom, valamint magyar nyelv és irodalom szakot végzett; jelenleg az MTA Művészeti Gyűjteményben gyűjteménykezelő-művészettörténész, továbbá a Magyar Nemzeti Galéria múzeumpedagógus-tárlatvezető munkatársa, valamint a Premier Művészeti Szakgimnázium óraadó tanára. A program (a programváltozás jogát fenntartjuk): A program (a programváltozás jogát fenntartjuk):   6:40 indulás Utazás Bécsbe vonattal 10:00-11:30 Tárlatvezetés a Dürer kiállításon 11:30-15:00 Szabadidő 15:00-16:30 Tárlatvezetés a Caravaggio és Bernini kiállításon 16:30-tól Szabadidő 17:40 - 20:19 vagy 18:40 - 21:19 Utazás Budapestre vonattal Részvételi díj csak a programokon: 18 600 Ft Részvételi díj utazási szolgáltatással: 34 900 Ft Jelentkezés: A létszám limitált. Az első 30 jelentkező tud résztvenni az utazáson. A csoport min. 15 fő részvételével indul. Jelentkezni az alábbi linkre kattintva a kért adatok megadásával. Jelentkezés Nem Budapestről indul? Ha Tatabányán, vagy Győrben szállna fel, az alábbi jelentkezési lapon jelezze, s mi készségesen megoldjuk. További információ: izabella.csordas@belsohajtoerok.hu AZ UTAZÁS SZERVEZÉSE BELSŐ HAJTÓERŐK – OTP TRAVEL KFT. KOOPRODUKCIÓ MERT UTAZNI ÉLMÉNY!  

Az ár nem tartalmazza:

  • baleset-, betegség és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás

 

Az ár tartalmazza:

Részvételi díj csak a programokon: 18.600 Ft, amely magában foglalja az alábbiakat
  • belépőjegyeket a programban szereplő kiállításokra
  • az exkluzív magyar nyelvű tárlatvezetéseket
  • whisper készüléket (hogy a tárlatvezető hangja biztosan eljusson Önhöz)

Részvételi díj utazási szolgáltatással: 34.900 Ft, amely magában foglalja az alábbiakat
  • az oda-vissza utat vonattal
  • egynapos helyi tömegközlekedési jegyet
  • belépőjegyeket a programban szereplő kiállításokra
  • az exkluzív magyar nyelvű tárlatvezetéseket
  • whisper készüléket (hogy a tárlatvezető hangja biztosan eljusson Önhöz)

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.10.26 - 1 nap / 0 éj
18 600Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak