DÜRER AZ ADVENTI BÉCSBEN - MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ KÍSÉRETÉBEN

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 1 nap / 0 éj

 

 

13 600 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
1 nap / 0 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Családi
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel

DÜRER AZ ADVENTI BÉCSBEN - MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ KÍSÉRETÉBEN
A karácsonyi időszak egyik fő kiállítása Dürer korát és művészetét mutatja be Bécsben. Tartson velünk, és fűszerezze kultúrával az adventi időszakot. Könnyed hangvételű, szakértő vezetéssel tekintjük meg az osztrák fővárosban látható egyik legfőbb időszaki kiállítást, majd szabadidő keretében elmerülünk az adventi forgatagban. Időpont: 2019. november 30. (szombat) Bécs megunhatatlanul sok kincset rejt, ám ez az őszi-téli szezon egy különleges időszaki kiállítást is tartogat. A november közepétől látogatható bécsi karácsonyi vásárok hangulatát fűszerezze egy kis kultúrával! Kép forrása: www.albertina.at Az Albertina szeptemberben nyitó tárlata különleges lehetőséget kínál Dürernek a korai humanizmus által meghatározott gondolkodásmódja megértéséhez. A mester munkásságába és műhelyének működésébe az intézmény birtokában lévő, világszerte legnagyobb Dürer-gyűjtemény enged betekintést, amely a kiállítás alkalmából jelentős nemzetközi kölcsönzésekkel egészül ki. Kép forrása: www.albertina.at A szakértő: Albrecht Zsófia, aki a művészettörténet mellett cseh nyelv és irodalom, valamint magyar nyelv és irodalom szakot végzett; jelenleg az MTA Művészeti Gyűjteményben gyűjteménykezelő-művészettörténész, továbbá a Magyar Nemzeti Galéria múzeumpedagógus-tárlatvezető munkatársa, valamint a Premier Művészeti Szakgimnázium óraadó tanára. A program (a programváltozás jogát fenntartjuk):   6:40 indulás Utazás Bécsbe vonattal 10:00-11:30 Tárlatvezetés a Dürer kiállításon - 1. csoport 11:30-15:00 Szabadidő 15:00-16:30 Tárlatvezetés a Dürer kiállításon - 2. csoport 16:30-tól Szabadidő 17:40-20:19 vagy 18:40-21:19 Utazás Budapestre vonattal Részvételi díj csak a programon: 13.600 Ft Részvételi díj utazási szolgáltatással: 29.900 Ft Jelentkezés: A létszám limitált. A csoport min. 20 - max. 60 fő részvételével indul. A kiállítást két csoportban látogatjuk meg. Jelentkezni az alábbi linkre kattintva a kért adatok megadásával. Jelentkezés Nem Budapestről indul? Ha Tatabányán, vagy Győrben szállna fel, az alábbi jelentkezési lapon jelezze, s mi készségesen megoldjuk. További információ: izabella.csordas@belsohajtoerok.hu AZ UTAZÁS SZERVEZÉSE BELSŐ HAJTÓERŐK – OTP TRAVEL KFT. KOOPRODUKCIÓ MERT UTAZNI ÉLMÉNY!  

Az ár nem tartalmazza:

  • baleset-, betegség és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás

 

Az ár tartalmazza:

Részvételi díj csak a programon: 13.600 Ft, amely magában foglalja az alábbiakat
  • belépőjegyet a programban szereplő kiállításra
  • exkluzív magyar nyelvű tárlatvezetést
  • whisper készüléket (hogy a tárlatvezető hangja biztosan eljusson Önhöz)

Részvételi díj utazási szolgáltatással: 29.900 Ft, amely magában foglalja az alábbiakat
  • az oda-vissza utat vonattal
  • egynapos helyi tömegközlekedési jegyet
  • belépőjegyet a programban szereplő kiállításra
  • az exkluzív magyar nyelvű tárlatvezetést
  • whisper készüléket (hogy a tárlatvezető hangja biztosan eljusson Önhöz)

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.11.30 - 1 nap / 0 éj
13 600Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak