Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 5 nap / 4 éj

 

 

94 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
5 nap / 4 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: önellátás
Típus: Sportolás
Utazás: autóbusszal
Szállás: Magánszállás

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)
Biciklitúra Ausztria legszebb kerékpárútján: bájos kisvárosok, virágos rétek, ódon várkastélyok kísérik utunk. A kultúra és a természet megnyugtató harmóniája. Neked is jár néhány nap aktív kikapcsolódással nyár kezdetén!

Ajánlott felszerelés:

Javasoljuk, hogy kisméretű hátizsákba pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.

Ruházat: strapabíró ruházat, mely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs, világos napszem­üveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa. Ezenkívül fontos a kerékpáros sisak, kesztyű, nadrág, dzseki, pumpa.

Kerékpár: Mindenki saját, megbízható és jól szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt kerékpárt biztosítani.
Részletekért kattints ide!
Mountain Bike, Trekking, de országúti típusú kerékpárra is részt vehetsz a túrán, mert túránk aszfaltozott kerékpáruton vezet. Ne kifejezetten terepgumival szereld a bringád, helyette vegyes használatú gumit ajánlunk. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. A kerékpárokat speciális kerékpárszállító tréleren fuvarozzuk Passauba, majd a túra végeztével vissza Magyarországra.

Várható költőpénz szükséglet:

150 - 250 Euro/fő

Várható kötelező költségek:

nincs kötelező költség

Vízum:

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak az Unió országiba.

Étkezés:

Önellátó, de folyamatosan lesz alkalom vásárolni, illetve szállásainkon vagy azok közelében étteremben étkezni. Nem célszerű tehát itthonról nagy mennyiségű élelmet hozni, hiszen hasonló áron a kerékpározások alatt is mindennap lesz lehetőség vásárlásra. Kétágyas elhelyezés esetén a reggeli benne van az árban.

Az ár nem tartalmazza:

a szállást (válaszható kategória), az étkezéseket, az esetleges belépőket, a személyes költségeket és a biztosításokat.

Az ár tartalmazza:

az utazást, a szervezést, a kerékpárok és a felszerelés szállítását, a kísérő autó költségét, valamint a túravezetést.

Előleg:

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Kinek ajánljuk:

Minden kerékpározni szerető embert szeretettel várunk. Utazásunk akár családi programnak is megfelelő, mivel kiváló minőségű kerékpárutakon haladunk.  A napi távok nem túl hosszúak, de a sorozatterhelés okozhat nehézségeket. A csomagokat a kísérőautó szállítja, ami biztonságos háttérként szolgál a túra során. A váratlan eseményekre teljes Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk!

Létszám:

10 - 18 fő

Nehézség:

A napi távok nem túlságosan hosszúak, de a sorozatterhelés nehezítheti a körülményeket. Meredek emelkedőkre nem kell számítani a bringázások során. A nyílt szakaszokon előfordulhat erős szél.

Program:

1. nap: Budapest, Passau, Schlögen (Haibach)
2. nap: Schlögen (Haibach), Linz, Mathausen
3. nap: Mathausen, Grein, Pöchlarn
4. nap: Pöchlarn, Melk, Krems
5. nap: Krems, Tulln, Bécs

Stílus:

biciklitúra

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.06.19 - 5 nap / 4 éj
94 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak