Schönbrunni kastély és a Bécsi Filharmonikusok

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

Kellemes tavaszi programra hívjük kedves Utasaink! Pár órás sétát teszünk Bécs lenyűgöző Óvárosában, mely során megismerkedünk Bécs jellegzetes épületeivel, majd a Schönbrunni kastély parkjába utazunk, hogy meghallgassuk a világhírű Bécsi Filharmonikusok koncertjét...

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Fesztivál/koncert

Szállásleírás:


Szállás nélkül, Bécs

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

1. nap: Budapest, Bécs, Schönbrunn, Budapest
Reggel 9 órakor indulunk Budapestről. Találkozó 08.50-kor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Folyamatos utazás Ausztria felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg. Érkezést követően Bécs belvárosával ismerkedünk. Sétánk érinti a Rathausplatz, Hofburg, Stephansdom és a Bécsi Szépművészeti Múzeum gyönyörű épületeit. Innen a Schönbrunn kastély parkjához utazunk, ahol idén is megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok koncertje. A 2004 óta megrendezésre kerülő esemény a televízióban milliós nézettséggel büszkélkedhet, de a helyszínen is 100.000-es nézőszámmal büszkélkedhetnek. A német származású Christoph Eschenbach zongoraművész és karmester vezényel. A komolyzenében jártas Utasainknak nem kell bemutassuk a világhírű művészt. A koncert hivatalos kezdése este 20.15, mely általában két órán keresztül tart. Magyarországra a koncert befejezése után indulunk, Budapestre várhatóan a hajnali órákban érkezünk!

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkisérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést, a biztosítást.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz (0,5 Euró, 1 Euró). A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Időjárás: Évszaknak megfelelően öltözzünk, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: a koncert ingyenes, így érdemes az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

További felszállási lehetőségeket a Súgóban talál.

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adják meg). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Az utasok neve visszaigazolás után maximum indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500,-Ft/fős díj ellenében.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

A programok időrendi sorrendje változhat.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak