Készíts saját csokit, majd látogass el a Bécsbe, az adventi vásárokba

Galéria

Jelenleg ajánlatunk nem foglalható. További információért érdeklődjön munkatársainknál, nézzen körül több ezer ajánlatunk között, vagy tekintse meg hasonló utazásainkat:
Ausztria

„Édes” szombati kikapcsolódás a Wiener Neustadt-beli csokoládéüzemben, ahol saját magunk készíthetünk négercsókot egy garantáltan édes élményt nyújtó bemutató keretében.

Utazás alapadatai:

Utazás: autóbusszal
Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállásleírás:


Bécs, Szállás nélkül

Egyéb szolgáltatások:

Programleírás:

1. nap Budapest, Bécs

Találkozó 06.00-kor Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Korán reggel 06.15-kor indulunk Budapestről. Pár órás buszozást követően érkezünk a Bécs melletti Wiener Neustadtba, a Heidi csokit gyártó üzembe. Itt készült először négercsók Ausztriában 1926-ban. Walter Niemetz és felesége találta ki ezt a krémes-habos édességet, és azóta is töretlen sikernek örvend. Az akkor majdnem 100 éves üzemet 2003-ban vette át a Heidi csoki készítője, és ma is az ő égiszük alatt üzemel.

Érdekes programon vehetünk részt: saját magunk készíthetjük el négercsókunkat egy workshop keretében. Előképzettséget nem igényel, szakértő vezető segít bennünket a művelet során. A program kb. fél órás. Részvételi díj 11 Euro/fő, és annyi négercsókot készíthetünk és nassolhatunk ezalatt, amennyit cask szeretnénk. Ezenkívül minden résztvevő kap egy 10%-os kupont, mellyel az üzletben kedvezményesen vásárolhat. Ráadásul egy ízletes kávéval is vendégül látják a résztvevőket.

 

A csokoládégyár látogatás után Bécsbe utazunk. Ha van kedved, tarts idegenvezetőnkkel, aki érkezés után bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről.

Ezután mindenki saját maga fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban – hiszen főleg emiatt jöttünk éppen most Bécsbe – a különféle karácsonyi vásárokat.

Legkedveltebb a Városháza előtti „Christkindlmakrt”, mely a városnéző séta kiinduló pontjától pár percre található. De a város legkülönbözőbb részein számos kisebb-nagyobb vásár található. A késő délutáni órákban kigyúlnak a fények, és még látványosabb a város, és a vásárok. A fényképezőgépet se felejtsd otthon!

Tervezett hazaindulás 18:00 óra. Hazaérkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül.

 

 

A programok időrendi sorrendje változhat.

 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

 

Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő), valamint a kötelezően fizetendő városi behajtási engedély és parkolási díjat: 5 Euro/fő.

A városi behajtási engedély és a parkolás díja a buszon az idegenvezetőnek Euro-ban fizetendő, melynek összege időközben változhat.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

 

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

 

Pénzügy: Városi belépési engedély: 5 Euro/fő. „Csoki-tanfolyam” díja: 3 300 Ft/fő, mely összeg foglaláskor fizetendő. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, szervezési költség, stb). A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

 

Felszállási lehetőség:

Vidéki felszállási lehetőségeinkről a Súgónkban tájékozódhat.

 

 

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor. A fent megadott időpontok a Budapesti induláshoz képest értendők. A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken, és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Térkép
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak