Gyerekprogramok a tavaszi szünetben

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 4 nap / 3 éj

 

 

59 500 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
4 nap / 3 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: félpanzió
Típus: körutazás
Utazás: autóbusszal
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Gyerekprogramok a tavaszi szünetben

·        6-16 éveseknek javasolt programok

·        Rövid távolságok, csodálatos élmények

·        Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél 

Program:

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – AUSZTRIA – KALANDPARK – SOPRON (230 km)

Reggeli indulás után utazás Ausztriába. Határátlépés után nem sokkal elmegyünk egy Kalandparkba. www.familypark.at/hu Ebben a parkban sokféle hullámvasútra és pörgő, forgó játékra lehet felülni. Itt töltjük a napot. A park zárása után visszajövünk a pár km-re lévő Sopronba, ahol szállás (3 éj).

2. NAP: CSOKOLÁDÉGYÁR – DINÓPARK

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába és Kittseeben, meg­állunk egy csokoládégyárban, ahol bepillanthatunk a gyár­tási folyamatba, majd ingyenes kóstolás mellett kedvezményes vásárlási lehetőség lesz a gyár boltjában. Ezt követően folytatjuk utunkat és Szlovákia fővárosába, Pozsonyba megyünk. A város közelében található egy Dinópark, ezt keressük fel. Szabadidő a parkban: www.dinopark.eu/en/bratislava Programunk után rövid sétára bemegyünk a főváros központjába. Ezt követően buszozunk vissza soproni szállásunkra.

3. NAP: BÉCS

Reggel elmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe. Szabad néze­lődés a parkban, majd a híres Prátert keressük fel. Ez az oszt­rák főváros szórakoztató központja, ahol megtalálható többek között a híres Óriáskerék. A Práterbe történő belépé­sért nem kell fizetni, csak azokért a szórakoztató elemekért, melyeket igénybe szeretnénk venni. A mellékelt weboldalon magyar nyelven is tájékozódhat a látványosságokat illetően: www.prater.at Programunk végén, kb. 18 órakor elhelyezke­dünk autóbuszunkban és megyünk vissza Sopronba.

4. NAP: SOPRON – LÉKA – BUDAPEST

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába, de most dél felé fordu­lunk. Egy fotó erejéig megállunk Doborjánban, ahol lefényké­pezzük Liszt Ferenc szülőházát, majd Burgenland talán legszebb várát keressük fel Lékán. A várban vannak gyerekek számára is érdekes, interaktív látnivalók. A vár megtekintése után jövünk vissza Magyarországra. Rövid séta Kőszegen, majd Szombathely érintésével utazunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

 

Az utazás részvételi díjából 21.000 Ft-ot fizethet az OTP SZÉP kártya szállás zsebéből is.

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.04.18 - 4 nap / 3 éj
59 500Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak