Tűzföld és Patagónia csodái

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 9 nap / 8 éj

 

 

595 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
9 nap / 8 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*
Szállás: Egyéb

Tűzföld és Patagónia csodái

·    Magellán-szoros, Amerika legdélebbi pontja

·    Perrito Morino, Balmeceda, Cerano gleccserek

·    Santiago de Chile és Buenos Aires megtekintése

·    A felejthetetlen Torres del Painehoz kirándulunk

Program:

1. NAP: BUDAPEST – SANTIAGO DE CHILE

Elutazás Budapestről. Repülés európai átszállással Chile fővárosába, Santiagoba. Éjszaka a repülőn.

2. NAP: SANTIAGO DE CHILE

Érkezés Santiagoba a délelőtti órákban. Ezt követően városné­zésre indulunk, mely során megtekintjük a Plaza de Armast, a katedrálist, a Kormányzósági Palotát, a Parlament épüle­tét, a Bellavista-kilátót, a Providenciat, és a Las Condes negye­det. Láthatjuk, hogy még európai szemmel is milyen modern város Santiago. Délután borkóstoló egy helyi pincészetben, ahol bemutatót tartanak a környék kiváló minőségű vörös- és fehér­boraiból. A programok után elfoglaljuk szállásunkat.

3. NAP: SANTIAGO – PUNTA ARENAS

Reggelit követően transzfer a repülőtérre. Elutazás Punta Arenasba, Chile legdélebbi városába, mely egyben a világ 2. legdélebbi települése. Érkezést követően hajóval kimegyünk és megtekintjük a Magdaléna-szigeten természetes élőhelyü­kön a híres Magellán-pingvin kolóniát. A Magellán-pingvin a nagy portugál felfedezőről, Ferdinand Magellánról kapta nevét, aki 1519‑ben pillantotta meg a madarakat. Fakultatív hajó­kirándulás a Magellán-pingvinekhez: 40.000,- Ft. Továbbutazunk autóbusszal a szállásunkra, Puerto Natalesbe (3 éj). Útközben megállunk a Magellán-szorosnál, mely Dél- Amerika legdélebbi pontja. Ez köti össze az Atlanti- és a Csendes-óceánt. Az óceán hideg vizében a kezünket meg is moshatjuk.

4. NAP: TORRES DEL PAINE

Reggeli a szállodában, majd fakultatív kirándulást teszünk busszal a Torres del Paine Nemzeti Parkba. Elsőként a Milodon-barlangot tekintjük meg. Továbbhaladva a nemzeti parkban a Lago Amarga tó partjára érkezünk. Nevét a tó vizének rendkívül keserű ízéről kapta, ugyanis nagyon magas az ásványi só kon­centrációja. Innen már fantasztikus felvételeket készíthetünk a vidékről. A nemzeti park egyedülállósága, a több mint 3.000 m magas hófödte csúcsok és az itt látható különleges növényzet, folyók és tavak harmóniája. Kirándulásunkat végigkíséri ez a mesés táj. Tovább haladunk a Lago Pehoe tó partján és így érjük el a Rio Paine folyón található gyönyörű vízesést. Délután rövid gyalogtúrát teszünk a Grey-gleccserhez. A gleccser egy tóban végződik, itt közelről látható több hatalmas úszó jégtömb. Fakultatív kirándulás Torres del Paine Nemzeti Parkba (belépővel): 35.000,- Ft. Egy újabb élményekkel teli nap után térünk vissza szállásunkra.

5. NAP: BALMACEDA – ÉS SERRANO-GLECCSER

Reggeli, majd fakultatív hajókirándulást teszünk a Balmaceda-és Serrano-gleccser vidékére. Kb. 2 órás hajózás után érkezünk a gleccservidékre. Útközben kitűnő felvételeket készíthetünk a környező hegyekről, sziklákról. Szerencsés esetben a hatal­mas kondorkeselyűt is lencsevégre tudjuk kapni. A Balmaceda-gleccserhez hajónk egész közel megy és így meg tudjuk örökíteni a kék jégtömböt. Továbbhajózva érjük el a következő glec­csert. Itt kikötünk. A Serrano-folyót övező erdőben gyalogolva kb. 150 m-re megközelítjük a Serrano-gleccsert. Mindenkit lenyűgöz a látvány. Visszautat az Esperanza-fjordon hajózva tes­szük meg. Késő délután érkezik vissza hajónk Puerto Natalesbe. Fakultatív hajókirándulás a Balmaceda- és a Serrano-gleccserhez ebéddel: 40.000,- Ft. Ha valaki valamelyik fakultatív kirándulásra nem szeretne jönni, neki szabadprogram a szép fekvésű tóparti kisvárosban, Puerto Natalesben.

6. NAP: PERRITO MORENO GLECCSER – CALAFATE

Reggeli, majd bepakolás és busszal folytatjuk utunkat. Átmegyünk Chiléből Argentínába. Calafatében elhelyezke­dünk a szállodánkban, majd irány a Perito Moreno-gleccser. A Los Glaciares Nemzeti Park, mely természetesen az UNESCO Világörökségek Listáján is szerepel. A 30 km hosszú jégképződ­mény egyike a dél-patagóniai jégmező által táplált 48 gleccser­nek. Ez a jégmező a világ harmadik legnagyobb ivóvíz-tartaléka! A Perito Moreno-gleccser egy tóban végződik 5 km széles és 60 m magas jégtömb formájában. Ez a világon egyedülálló látványos­ság! Aki akar, kis költségért hajóval közel mehet ehhez a lenyű­göző jégfalhoz, de a partról is káprázatos felvételek készíthetőek. Talán ez utunk csúcspontja. Több órát töltünk a helyszínen.

7. NAP: CALAFATE – BUENOS AIRES

Reggeli, majd menetrend függvényében transzfer a repülő­térre és utazás Buenos Airesbe, majd a szállodánkba (2 éj). Délután érkezünk a fővárosba, a szállás elfoglalása után beme­gyünk a város központjába. Sétálunk a Július 9. sugárúton, mely a világ legszélesebb utcája. Láthajuk az elegáns üzleteket és a 70 m magas obeliszket. Megtekintjük a parlament épületét és a közelben található híres katedrálist.

8. NAP: BUENOS AIRES

Reggeli, majd buszos és gyalogos városnézésre indulunk, mely során különféle negyedekkel ismerkedünk meg. Elsőként a Recoleta negyedbe látogatunk el. Itt található az a temető, ahol Evitát eltemették. Tovább haladunk a San Telmo negyed felé, mely gyarmati korból származó, szépen restaurált házaiban ma művészek élnek és dolgoznak. A festői La Boca negyed rikítóan élénk színekre mázolt fa- és bádogházai eredeti környezetet szolgáltatnak a különféle ünnepségeknek, báloknak és táncver­senyeknek. Ez a hely a tangó szülőhelye. Délután a repülőgép menetrendjéhez igazítva transzfer a repülőtérre. Hazautazás, éjszaka a repülőn.

9. NAP: BUENOS AIRES – BUDAPEST

Menetrend függvényében európai átszállás után érkezünk Budapestre.


Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál.

A színvonalasabb szolgáltatás érdekében a csoport létszámát 20 főben maximáljuk.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2019.03.17 - 9 nap / 8 éj
595 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak