Brazília -Paraguay körút egy csipetnyi Argentínával

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 10 nap / 9 éj

 

 

589 000 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
10 nap / 9 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: kombinált ellátás
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Szállás: Hotel

Brazília -Paraguay körút egy csipetnyi Argentínával
Rio de Janeiro - Iguazu (brazil és argentin oldal) - Trinidad - San Ignacio Miní

Leírás:

Tervezett program:

 

1. nap: Budapest - Rio de Janeiro (Brazília)

Elrepülés átszállással Budapestről Brazíliába, Rio de Janeiroba. Esti érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás a Copacabanán.

 

2. nap: Rio de Janeiro - Iguazu (brazil oldal)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés az Iguazuhoz. Az Iguazu a világ legbővizűbb vízesése, melyhez mind növény-, mind állatvilágban igen változatos nemzeti park tartozik. A szubtrópusi környezetben fekvő vízesésrendszer, amelyet 275 apróbb vízesés alkot, Brazília, Paraguay és Argentína határán található. A környék egyéni felfedezése. Szállás az Iguazunál.

 

3. nap: Iguazu - Trinidad (Paraguay)

Reggeli után séta a brazil oldalon a vízesések mellett és alatt, amely az UNESCO Világörökségek részét képezi. Továbbutazunk Trinidad városába, Paraguay-ba. Paraguay nevét legnagyobb folyójáról kapta. Az indián eredetű név jelentése: "papagájok vize". Az egykori spanyol gyarmat 1811-ben nyerte el függetlenségét. Bolívia mellett a kontinens másik, tengerparttal nem rendelkező országa. Trinidad, az UNESCO Világörökségek listájára is felkerült misszió méretéből is képet alkothatunk az Újvilág jezsuita mozgalmának hatalmasságáról. Látogatásunk során számos aprólékosan faragott építményt csodálhatunk meg. Szállás Trinidadnál.

 

4. nap: Trinidad - Encarnación - Posadas (Argentína) - San Ignació Miní - Iguazu

Reggeli után elutazunk Encarnación-ba, mely várost a Paraná-folyó Argentínához tartozó déli partján alapítottak a jezsuiták, és 1621-ben átköltöztettek jelenlegi helyére, az északi partra, Paraguayba. Ezt követően Argentína Misiones szubtrópusi tartományának fővárosában, Posadasban folytatjuk látogatásunkat a missziók világában. Továbbutazunk napjaink legnagyobb jezsuita missziós romjaihoz, San Ignacio Miní-hez, ehhez az igen népszerű vallási birodalomhoz. Estére visszaérünk az Iguazu vízeséshez. Szállás az Iguazunál.

 

5. nap: Iguazu (argentin oldal)

Reggelit követően egésznapos kirándulás az Iguazu vízesés argentin oldalához, és megtekintjük az Ördög torkának nevezett részt (Gargante del Diablo) is. Idő függvényében fakultatív programlehetőség: Macuco szafari, azaz motorcsónaktúra a vízesés alá. Miután a dzsungelen keresztül lesétálunk az Iguazu partjára, motorcsónakokba szállunk és az örvénylő, sistergő folyón behatolunk a 70-100 méteres dübörgő vízfalak közé (helyszínen fizetendő - kb. 80 USD). Szállás az Iguazunál.

 

6. nap: Iguazu - Rio de Janeiro (Brazília) - Corcovado

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Rio de Janeiroba. Érkezést követően felmegyünk fogaskerekűvel a Megváltó szobrához, amely a Corcovado hegy tetején magasodik, és ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a városra. Szállás a Copacabanán.

 

7. nap: Rio de Janeiro - Cukorsüveghegy

Reggeli után a Rio jelképének számító Cukorsüveghegy meglátogatása. Ez Rio egyetlen része, ahonnan a Copacabana tengerpartja teljes egészében belátható. Ezt követően városnézés a világ legszebb fekvésű városában. Az Isten brazil, erről meg vannak győződve Latin-Amerika legnagyobb országának lakói. Felfogásuk szerint az Úr hat nap alatt teremtette meg a világot, s a hetedik napon Rio de Janeirót. A természet valóban jót akart Brazíliának, hisz termékeny földet adott neki, gazdag ásványkincseket, csodálatos tengerpartokat és életvidám embereket. A "leg-ek országára" jellemző a népek és kultúrák keveredése, a fantasztikusan sokszínű növény és állatvilág, a kitűnő konyha és a szamba ritmusa. A Brazíliába utazók bepillantást nyerhetnek e különleges ország életébe, megismerkedhetnek a természet különleges képződményeivel, vízesések sokaságával, a nemzeti parkokkal, és a brazíliai jelképpel, Rio de Janeiróval. Szállás a Copacabanán.

 

8. nap: Rio de Janeiro

Reggeli, majd egész nap szabad program, pihenés a tengerparton, vásárlási lehetőség. Szállás a Copacabanán.

 

9. nap: Rio de Janeiro - Guanabara-öböl - Rio de Janeiro ...

Reggeli, majd transzfer a hajókikötőbe és délelőtt hajókirándulás a riói Guanabara-öbölben. Délután transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre.

 

10. nap: ... Budapest

Hazaérkezés Budapestre.

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

-            Iguazu Nemzeti Park

-            La Santisima Trinidad de Paraná jezsuita misszió

-            A Guaraní jezsuita misszió: San Igancio Mini

-            Rio de Janeiro: A tenger és a hegyek között elterülő 'Carioca' tájak

Árak:

A 195 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

 

Az étkezések egyénileg történnek, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt (vacsoránként kb. 15-20 USD-ral lehet számolni).

 

Borravaló: ajánlott 4 USD/nap/fő

Szolgáltatások:

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 - repülőjegyek (nemzetközi és belső)

 - BBP utasbiztosítás

 - közlekedés külön buszokkal, kisbuszokkal, hajóval, vonattal

 - elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban, reggelivel

 - magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Megjegyzések:

Minimum létszám: 18 fő

 

Dél-Amerikában az autóbuszok mérete eltér az Európában megszokottaktól. Sokszor a buszban, illetve néhány esetben a tetőn elhelyezett csomagtartón szállítják az utasok bőröndjét.

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, és minimum 2 egymással szembeni üres oldalnak kell benne lennie!

 

Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal.

A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 290 HUF, 1 EUR = 315 HUF árfolyamig érvényesek.

 

Kötelező védőoltás nincs. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu  weboldalon talál.

  • Gyáli út, Tel.: (1) 476-1100
  • Váci út, Tel.: (1) 465-3800

 

Időjárási adatokról itt tájékozódhat:

- Brazília:

https://weather-and-climate.com/average-monthly-Rainfall-Temperature-Sunshine-in-Brazil

- Argentína:

https://weather-and-climate.com/average-monthly-Rainfall-Temperature-Sunshine-in-Argentina

- Paraguay:

https://weather-and-climate.com/average-monthly-Rainfall-Temperature-Sunshine-in-Paraguay

 

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.03.05 - 10 nap / 9 éj
589 000Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak