A Kaliforniai-öböl hullámain

Galéria

A legkedvezőbb alapárak alakulása:

Legjobb alapár:

 

- 15 nap / 13 éj

 

 

755 900 Ft / fő

Foglalható indulási időpontok
15 nap / 13 éjszaka
Kiválasztott időpont
Foglalás folytatása

Utazás alapadatai:

Ellátás: reggeli
Típus: körutazás
Utazás: repülővel
Besorolás: 3*

A Kaliforniai-öböl hullámain
Utazás időtartama: 15 nap / 13 éjszaka
Indulási időpont: IV. 19.
Utazás: az Air France menetrend szerinti járataival
párizsi átszállással Los Angelesbe és vissza,
és a Carnival Cruise Line - Splendor hajójával
Elhelyezés: 3*-os szállodákban (Los Angeles 4 éjszaka,
Las Vegas 2 éjszaka) a hajón választás szerint belső,
ablakos vagy balkonos kabinokban (7 éjszaka)
Ellátás: a szállodákban reggeli, a hajón teljes ellátás,
korlátozott italfogyasztással
Minimum létszám: 16 fő


1. NAP: Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Párizsban, érkezés Los Angelesbe helyi idő szerint délután. Transzfer a los angelesi szálláshelyre, pihenés.
2. NAP: LOS ANGELES
Városnézés Los Angelesben, az ?Angyalok városában?, amely az Egyesült Államok második legnagyobb városa, több kisebb városrészből álló igazi metropolisz. Egy olyan multikulturális város, amelynek lakosai majdnem százötven országból érkezve, több mint kétszáz nyelvet beszélnek. Városnézésünk érinti a gazdag Bel Air negyedet, ahol számtalan amerikai filmet forgattak, és nagyon sok filmsztár lakhelye, Beverley Hills-t, és a híres Hollywood Boulevard-t, a város talán legismertebb környékét, a Hollywoodi hírességek sétányával, ahol már több mint 2000 csillagba írt nevet helyeztek el. Itt találjuk a Kodak színházat, ahol az Oscar-díj átadást tartják és Grauman?s Kínai Színházát is, ahol az aszfaltban hagyott lábnyomok és a kézlenyomatok láthatóak. Visszatérés a szálláshelyre a délutáni órákban.
3. NAP: HAJÓRA SZÁLLÁS
Reggeli után szabad program, majd transzfer a kikötőbe, ahol a délutáni órákban megkezdik a felejthetetlen hajóutat a Mexikói Riviérára. A Mexikói Riviera valójában a Mexikó nyugati partjánál fekvő mintegy húsz város és laguna átfogó neve, melyek természeti szépsége, a hangulatos Csendes ? Óceán parti települések számtalan turistát vonzanak a vidékre. A települések közül az utazás során három helyen fog kikötni hajójuk, mielőtt visszatérnek a kiindulópontként szolgáló Los Angeles-be.
4. NAP: Ezt a teljes napot utazással töltik, mely alkalmat ad arra, hogy megismerkedjenek az egy hétre otthonukként szolgáló úszó szállodával. Nehéz lenne megmondani, hogy a hajóút során hol fogják magukat a legjobban érezni a Carnival Splendor fedélzetén, mert ennek a hajónak minden része lenyűgöző. Talán az 1930-as évek hangulatát idéző El Morocco Lounge zenés előadásai, karaoke partijai közben? Vagy a ?Royal Flush Casino?-ban, melynek már a neve is a győzelemre utal? Esetleg a fedélzeti jazz klubban, a The Cool-ban? De lehet, hogy éppen a Pinnacle Steakhouse-ban, amely nem csak eleganciájában és színvonalában magas, de elhelyezkedésében is, hiszen a hajó egyik legfelső fedélzetén található. Mindezek mellett a hajón fedélzeti mozi, kosárlabdapálya, mini golf szolgálja az utazók szórakoztatását, a vizes élményeket kedvelők számára pedig ott van a Splash Park, a medencék és a csúszda is.
5. NAP: CABO SAN LUCAS
Reggel érkeznek Cabo San Lucas kikötőjébe, mely egyike Mexikó öt kiemelkedő turisztikai központjának. Sziklákkal körülvett tengerpartja a búvárok paradicsomának számít. Kalandra vágyók kirándulhatnak a közeli Sierra hegységbe, vagy kipróbálhatják a snorkelezést a Santa Maria és Chileno öblökben, vagy vitorlázhatnak is. Ezekre a kirándulásokra a helyszínen fizethetnek be, idegenvezetőnk segítségével. Továbbindulás az esti órákban.
6. NAP: MAZATLAN
Ezen a napon Mazatlan kikötője a kiindulópont. A választható kirándulások közt egésznapos ismerkedés a Sierra Madre hagyományőrző falvacskáival, mexikói főzőtanfolyam salsatanulással éppúgy megtalálható, mint a hajókázás és gyalogos ismerkedés magával Mazatlan várossal, amelynek fejlődéséhez a spanyol hódítók mellett a XIX.században érkezett jelentősebb lélekszámú német telepesek is hozzájárultak.
7. NAP: PUERTA VALLARTA
Reggeli kikötés a környék egyik legismertebb tengerparti üdülőhelyén Puerto Vallarta-ban. Delfinekkel úszás, canopy (azaz beülős drótkötélpálya) túra a Sierra Madre hegységben, a tequila történetének megismerése kóstolással és folklór show-val, mindez szerepel azon az ?étlapon?, melyet erre a napra kínál a hajótársaság utasainknak.
8-9. NAP:
Hajózás a tengeren.
10. NAP: LOS ANGELES
Kikötés Los Angeles Long Beach kikötőjében a reggeli órákban, transzfer a Los angeles-i szálláshelyre, illetve fakultatív lehetőség a híres hollywood-i Universal Studios bejárására. A tematikus park megtekintése valójában több napot is igénybe vesz, így az egész napos látogatás csak ízelítőt adhat a lehetőségekből, melyek között stúdió túra, speciális effektusok show-ja, és egyéb látványosságok is választhatók idő függvényében.
11. NAP: LAS VEGAS
Reggeli után autóbusztranszfer Las Vegasba, a kaszinózás fellegvárába, ahol két éjszakát töltenek utasaink Las Vegas Nevada állam legnagyobb városa, a sivatag közepén helyezkedik el. A kaszinók fővárosát 1905-ben alapították, eredetileg vasúti munkások szálláshelyének szánták, majd 1911-ben hivatalos településsé vált. Bányászok, munkások, és iparosok lakhelye volt. Nevada államban 1909-ben betiltották a szerencsejátékokat, majd 1931-ben az állam rossz anyagi helyzete miatt ismét engedélyezték, ekkor nyíltak meg Vegas első kaszinói. Legalizálták továbbá az utcai alkoholfogyasztást is, ami kuriózumnak számított Amerikában. Egyre több turista érkezett játszani és mulatni ide, hamar híre ment a város jó hangulatának. Sorra nyíltak a kaszinók, később a hotelek és az egyéb szórakoztató egységek. Las Vegas mára a világ egyik legnagyobb szórakoztató és show központja lett, ahol mindenki megtalálja a kedvére való programot. A csillogó város felfedezése idegenvezetőnk segítségével bizonyára maradandó élményt fog hagyni mindenkiben.
12. NAP: GRAND CANYON
Ezen a napon irány a Grand Canyon. Buszos és helikopteres lehetőségből is választhatnak, hogy a Colorado folyó által kivájt völgyszurdok egyedülálló szépségében gyönyörködjenek, és elkészíthessék a kötelező fotókat Földünk egyik leghíresebb természeti csodájáról. Éjszakázás Las Vegasban.
13. NAP: Visszatérés Los Angelesbe autóbusszal, útközben vásárlási lehetőség egy igazi amerikai bevásárlóközpontban (shopping mall). Az utolsó éjszakát Los Angelesben tölti a csoport.
14. NAP: LOS ANGELES -BUDAPEST
Délelőtt szabadidő Los Angelesben, dél körül transzfer a repülőtérre. Utazás az Air France menetrend szerinti járatával Párizsba, majd másnapi átszállást követően érkezés Budapestre a 15. napon a délutáni órákban.

Térkép
Indulási időpontok és árak

Érvényes ekkor: 2018.04.19 - 15 nap / 13 éj
755 900Ft/fő
1

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK

A naptár segítségével válassza ki mikor kíván indulni! A naptár csak a foglalható időpontokat tartalmazza. Az idősávon jobbra-balra tud mozogni a nyilak segítségével, választását pedig a sárga szín jelöli.

2

FOGLALHATÓ ELLÁTÁSOK

Miután kiválasztotta az időpontot, kérjük válasszon az ellátás típusok közül!

MÓDOSÍTÁS
Kis türelmet kérünk!
3

FOGLALHATÓ SZOBATÍPUSOK

Kérjük válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kombinációt a szobák közül! A lista az összes választható kombinációt tartalmazza majd.

MÓDOSÍTÁS
4

TELJES ÁR SZÁMÍTÁS

Az alábbi táblázatban összefoglalva láthatja az Ön által megadott összes választott opciónak megfelelő kalkulációt. A táblázat azonban még további opciók hozzáadására biztosít lehetőséget, mint például biztosítás, fakultatív programok stb. Ezeket a mellettük lévő kapcsolóval hozzáadhatja az eddigiekhez.

Ha mégis meggondolná magát, vagy egyszerűen más kombinációt is megnézne , akkor könnyen megteheti a módosítás gomb megnyomásával. Módosítás után a teljes kalkuláció frissül.

TÉTEL MEGNEVEZÉSE EGYSÉGÁR EGYSÉG DARABSZÁM TÉTEL ÖSSZESEN
Teljes részvételi díj:
Hasonló utazások
Eddig megtekintett utak